Canal del Joc de l'Oca

Itinerari històric que ens porta directament a la Masia de Can Jorba. Un llarg i espectacular torrent sec a través del Montserrat més ínitm. Adrenalina a prop de Barcelona!

Català

Camí de la Santa Cova

Caminada senzilla però plena de continguts. Modernisme, Gaudí, Puig i Cadafalch, religió, llegenda, etc. Visitarem la Santa Cova, allà on la Moreneta va ser trobada.

Català

Sant Jeroni - Sajolida

Ascensió per un itinerari gens convencional, ideal per als que vulguin ascendir al punt culminant de Montserrat (1237 metres) i sostre comarcal de l'Anoia i el Bages per recorreguts menys fressats que ens permetran conèixer emplaçaments clàssics del llevant del massís com la Cova de la Murdela o el Clot de la Sajolida.

Itinerari difícil per la seva longitud i desnivell, amb constants pujades i baixades per les diferents  capçaleres de les canals meridionals de Montserrat.

Català

Camí del Pont - Clot de Sajolida - Albarda Castellana

Marrada per ascendir l'Albarda Castellana i útil per valorar en la seva veritable magnitud el sostre comarcal del Baix Llobregat, injustament oblidat per la proximitat de Sant Jeroni, cim del Bages i l'Anoia.

Català

Circular per Tebes

Recorregut circular que permet visitar les isolades valls penjades de l'Artiga Baixa i l'Artiga Alta i el bonic conjunt d'agulles de La Plantació, també dit La Processó dels Monjos, ocult rere les moles de la Gorra Frígia i les Magdalenes.

Català

Escalada al Gorro Frigi

El Gorro Frigi s'alça fins als 1.152 metres  sobre el nivell del mar, és l'agulla més alta de la zona de Tebes. Des de dalt les vistes son un autèntic privilegi, amb tota la vall de Santa Maria i el Monestir a l'est i un innombrable seguit de cims i torrents a l'oest.

Català

Excursió per les ermites de Tebes a Montserrat

Descobreix per què Montserrat és un Espai Natural Sagrat. Història, espiritualitat, cultura i natura en una passejada de poc més de 2 hores. Apte per a tothom.

Català

Ferrada de les Dames

Curt però intens itinerari perfectament equipat. Dificultat mitjana i possibilitat de descens en ràpel. Material i assegurança inclosos. Informeu-vos!

Català

Itineraris d'interès geològic

Montserrat es pot visitar de moltes maneres. Vine a redescobrir-lo acompanyat d'un geòleg. 50 milions d'anys resumits en una excursió apte per a tothom!!

Català

Tebes

Aquesta és la regió més extensa de tota la muntanya. Limita al nord pel Torrent de la Vall Mala, o Torrent de Santa Maria i a l'oest amb regió de Sant Jeroni pel Torrent del Pont. Estem parlant de tota la part sud-est de Montserrat. Dins d'aquesta area hi ha noms destacats, com ara les Magdalenes, la Gorra Frígia, el Trencabarrals, tota la zona coneguda com la Plantació, i també els Pollegons. Però en aquesta regió també hi ha les famoses Coves del Salnitre i la Cova Freda, a tocar de Collbató.

Català

Pàgines

Subscriure a RSS - Tebes
Afiliat Agència Catalana de Turisme
Any del Turisme Cultural 2019
Touristlink Certification Badge