Pla de les taràntules - Trinitats - Sant Salvador - Pla dels Ocells

Excursió que té com objectiu l'emblemàtica ermita de Sant Salvador, una de les més antigues, ubicada en un bonic racó adossat a la paret de l'Elefant.

Català

Monestir - Pla dels Ocells - Sant Antoni

Ascensió a una de les ermites més venerades de Montserrat, Sant Antoni. Com totes, va ser malmesa durant la guerra del francès, amb un emplaçament privilegiat que conserva l'esperit eteri que tant havia d'inspirar a molts dels seus ocupants.

Català

Circular Tebaida

Recorregut circular que volta la característica regió de Tebaida, que s'alça imponent per damunt del Monestir, tot emprant els enginyosos senders montserratins, que aprofiten les parts febles de la muntanya.

Català

Boy Roca a l'Elefant

Segurament la via més clàssica i repetida de la regió de St Benet. Línia magnífica que recorre el bell mig de la característica trompa de l'elefant, amb una roca inmillorable i un bon equipament. 

Via  ideal  per  iniciar-se  en  la  via  llarga montserratina  i  gaudir  d'aquesta  regió  i  les seves peculiars agulles.

Horari: de 3 a 5 hores

Ràtio: 1 guia per cada 2 clients

Material necessari:

Català

Via Punsola al Cavall Bernat

La via Punsola Reniu al Cavall Bernat passa per ser una de les vies més repetides de tot Montserrat i de Catalunya. Un traçat que no us deixarà indiferents!!

Català

Cavall Bernat

Escala el Cavall Bernat, l'agulla més gran, esvelta i emblemàtica de Montserrat. Ràtio màxima: 2 clients per guia. Requisits mínims: escalar V grau de segon de cordada

Català

Tebaida

Aquesta regió és la més propera al Monestir de Montserrat, i comprèn agulles tan especials i importants entre les quals destaca el famós Cavall Bernat, autèntic símbol de la muntanya. Però també comprèn extenses àrees amb personalitat pròpia, com ara Sant Benet, amb els Flautats, la Mòmia, l'Elefant i la Prenyada entre les agulles més caractarístiques. La regió de Sant Benet passa per ser una de les més tradició per part dels escaladors. Es diu que aquí va néixer, cap als anys 80, l'escalada esportiva a Catalunya.

Català
Subscriure a RSS - Tebaida
Afiliat Agència Catalana de Turisme
Any del Turisme Cultural 2019
Touristlink Certification Badge