Geologia del Pirineu

Visita a un dels llocs més clàssics del Pirineu català. La pujada al cim de la Comabona (2554 metres d’altura), a cavall de la Cerdanya i el Berguedà, permet reconstruir la formació geològica d’aquesta serra, des de l’evidència de l’orogènisis, que va crear el Pirineu tal i com el coneixem avui dia fins a les roques del Paleògen, i des del soterrani granodiorític fins a les capes foraminiferes de l’Eocè, a les parts altes de la muntanya.

Català

Escalada en bloc a Targassona

L'escalada en bloc, el boulder, cada dia amb més adeptes, cada dia més popular. L'escalada en bloc és la modalitat més pura de l'escalada, però també és la que més restriccions en posa alhora de practicar-la.

Català

Pirineu - Alta Ruta de Los Perdidos

Del 2 al 8 de setembre: la Alta Ruta de los Perdidos. Sis etapes, sis refugis, 94 km i uns 6000 metres de desnivell entre cascades d'aigua, boscos i rius, envoltats de muntanyes amb històries de grans pirineistes d'ambdós costats de la frontera.

Tarifes:
6 persones, 606€ c/u
5 persones, 656€ c/u
4 persones, 730€ c/u

- si no es disposa d'una assegurança de muntanya, afegir 30€.
- el preu NO inclou el transport, que farem en cotxes particulars.
 

Català

Trekking al Manaslu - Nepal

Aquest és un recorregut poc freqüentat i allunyat de les aglomeracions d'altres circuits, però que conté tots els ingredients dels grans trekkings Himalaians; la imponent presència de les muntanyes més altes de la Terra, on conviurem enmig una barreja humana de cultura Nepalesa i Tibetana.

Català

Pàgines

Subscriure a Guies de Muntanya de Montserrat RSS
Afiliat Agència Catalana de Turisme
Any del Turisme Cultural 2019
Touristlink Certification Badge