Les vies ferrades a Andorra s'han convertit recentment en un altre dels reclams turístics que el Principat ofereix als visitants. Hi ha vies ferrades per a tots els gustos, nivells i longituds. A Guies de Montserrat us oferim la possibilitat d'escalar tots aquests itineraris, molts dels quals es poden realitzar durant gran part de l'any. Les vies ferrades d'Andorra es caracterítzen per un equipament modern, segur i homogeni. Són una bona excusa per a fer un viatge al País dels Pirineus.

Curs destinat a optimitzar el rendiment en els raids d'aventura.

A Catalunya i a Andorra hi ha vies ferrades de tots els nivells. Vols que t'hi acompanyem? Material i assegurança inclosos!

Vols convertir-te en tècnic d'esport en escalada, muntanya mitjana o alta muntanya? T'ajudarem a preparar-te. Consulta'ns!!

Curs destinat a conèixer les tècniques bàsiques d'auto-rescat en vies llargues. Senzills trucs que ens faran millors escaladors. Material i assegurança inclosos.

Guies de Muntanya de Montserrat t'ofereix la possibilitat de descobrir aquesta muntanya fantàstica de la mà de guies professionals i especialitzats. Contacteu-nos!

Curs de Vies Ferrades avançat per aprendre les tècniques  progressió, seguretat i ràpels i . Grups reduïts. Tot el material i assegurança inclosos. Informeu-vos!!

Subscriure a RSS - Via ferrada

Agència Catalana de Turisme

Touristlink Certification Badge
Berghaus Leki Ocùn OspreyClifbar