Un bany de bosc aprop de Barcelona. Deixa't guiar i descobriras tot el que el bosc pot donar-te!

La darrera etapa del Peregrinatge del Camí Ignasià és Montserrat - Manresa. Arribarem a la Cova de Manresa i tornarem a Montserrat en tren. Consulta'ns!

Caminada senzilla però plena de continguts. Modernisme, Gaudí, Puig i Cadafalch, religió, llegenda, etc. Visitarem la Santa Cova, allà on la Moreneta va ser trobada.

Andorra, "el pais dels Pirineus", te 65 cims de més de 2.500 metres i és un destí perfecte per a fer-hi esquí de muntanya, raquetes de neu i alpinisme. Demaneu informació!

El trekking més clàssic dels Alps al teu abast, amb guia UIMLA o per lliure. Nou dies al voltant del Mont blanc caminant per França, Itàlia i Suïssa

Dur itinerari de jornada completa plena de bellesa i espiritualitat que recorre l'emplaçament de les tretze ermites de la Muntanya de Montserrat. En cas d'iniciar el recorregut abans de les deu del matí (hora del primer funicular), cal afegir mitja hora més al temps total i 185 metres més de desnivell positiu.

Trekking per les muntanyes de l'Atles que ens permetrà conèixer algunes de les poblacions més altes d'aquesta serralada i acabar coronant els principals cims de més de 4000 metres.

El P.N. de la Serra del Cadí és tot un món de possibilitats per l'escalada en roca, les canals, el senderisme o les travesses. Consulteu-nos!

La Travessa dels Carros de Foc és una excelent proposta per a conèixer El PN d'Aigüestortes. Deixa que t'acompanyem!

Escalades i excursions al Pedraforca, una de les muntanyes més emblemàtiques de Catalunya, per a gaudir del seu patrimoni natural i cultural.

Pàgines

Subscriure a RSS - Senderisme

Agència Catalana de Turisme

Touristlink Certification Badge
Berghaus Leki Ocùn OspreyClifbar