Els raids d'aventura són curses que es desenvolupen en el medi natural i que engloben més d'una disciplina. Ser eficient en cada una d'elles pot ajudar a millorar el temps d’aquestes proves, i per tant, la nostra classificació final. Des de GdM volem ajudar als practicants d’aquestes curses amb tres de les nostres especialitats: escalar, vies ferrades i ràpels. És per això que hem creat un curs especialment enfocat als raids d'aventura. En aquest curs s'ensenya i es practiquen:

Vols convertir-te en tècnic d'esport en escalada o de muntanya mitjana?

Tant si la teva afició és l'escalada esportiva, les ferrades, les vies llargues, les caminades o les travesses i vols convertr-te en professional dins d'aquest món, aquesta és la teva opció. Actualment, la formació dels tècnics està regulada, i el primer que et cal per accedir-hi, és superar una prova d'accés.

Per a afrontar amb garanties la prova d'accés a la formació d'escalada, hauries de tenir clar els següents punts:

Apren a Montserrat els fonaments bàsics de l'escalada esportiva. Grups reduïts i tot el material i l'assegurança incloses.  Informa't!!

Escala i descobreix la regió més laberíntica de Montserrat. Ràtio màxima: 2 clients per guia. Requisits mínims: escalar IV grau de segon de cordada

Subscriure a RSS - Ràpel

Agència Catalana de Turisme

Touristlink Certification Badge
Berghaus Leki Ocùn OspreyClifbar