Dur itinerari de jornada completa que recorre l'emplaçament de les tretze ermites de la Muntanya de Montserrat. En cas d'iniciar el recorregut abans de les deu del matí (hora del primer funicular), cal afegir mitja hora més al temps total i 185 metres més de desnivell positiu.

Malgrat que l'ermita de Sant Dimes ni la de Sant Jaume són accessibles, el recorregut és exigent i equiparable al gran clàssic del senderisme a Montserrat, la travessa W-E del massís, tot i tenir unes característiques totalment diferents.

La Travessa Integral de Montserrat no és una excursió trivial ni evident però és perfectament assimilable per a qualsevol persona amb una forma física normal.

Descobreix per què Montserrat és un Espai Natural Sagrat. Història, espiritualitat, cultura i natura en una passejada de poc més de 2 hores. Apte per a tothom.

El propòsit inicial dels itineraris d'interès geològic pretén compatibilitzar la facilitat d'accés per a tots aquells visitants que descobreixen el servei de guiatge en arribar al Monestir, amb itineraris més complexes programats d'antuvi per a col·lectius escolars o especialitzats.

Subscriure a RSS - Geologia

Agència Catalana de Turisme

Touristlink Certification Badge
Berghaus Leki Ocùn OspreyClifbar