Un bany de bosc aprop de Barcelona. Deixa't guiar i descobriras tot el que el bosc pot donar-te!

Dur itinerari de jornada completa plena de bellesa i espiritualitat que recorre l'emplaçament de les tretze ermites de la Muntanya de Montserrat. En cas d'iniciar el recorregut abans de les deu del matí (hora del primer funicular), cal afegir mitja hora més al temps total i 185 metres més de desnivell positiu.

Trekking per les muntanyes de l'Atles que ens permetrà conèixer algunes de les poblacions més altes d'aquesta serralada i acabar coronant els principals cims de més de 4000 metres.

La Travessa Integral de Montserrat no és una excursió trivial ni evident però és assimilable per a qualsevol persona amb una forma física normal. T'hi portem!!

Guies de Muntanya de Montserrat t'ofereix la possibilitat de descobrir aquesta muntanya fantàstica de la mà de guies professionals i especialitzats. Contacteu-nos!

Excursió d'un dia sencer que arriba al punt més alt del Massís de Montserrat: Sant Jeroni, a 1.236 mts. sobre el nivell del mar, Excel·lent mirador del massís i de part de Catalunya fins als Pirineus. Informeu-vos!!

Descobreix per què Montserrat és un Espai Natural Sagrat. Història, espiritualitat, cultura i natura en una passejada de poc més de 2 hores. Apte per a tothom.

Uns dies a Montserrat per conèixer tots les seus racons i els seus secrets. Història, cultura, natura per a particulars i escoles!

Montserrat es pot visitar de moltes maneres. Vine a redescobrir-lo acompanyat d'un geòleg. 50 milions d'anys resumits en una excursió apte per a tothom!!

Subscriure a RSS - Espiritualitat

Agència Catalana de Turisme

Touristlink Certification Badge
Berghaus Leki Ocùn OspreyClifbar