Escalar a la Regió dels Frares Encantats de Montserrat ja és per sí sol tota una experiència, però si a més a més, la via escollida és la GAM del Bisbe, l'èxit està garantit.

La via GAM del Bisbe segueix una fissura durant els tres primers llargs, que s'acaba i ens obliga a continuar per tres llargs de placa extraordinàris fins al peu de la típica bola somital de moltes agulles de Montserrat.

Ascendir als cims per les arestes i crestes amb seguretat és molt temptador. A GdM us guiarem per les més atractives del Pirineu: Salenques, Bisiberris, etc.

El massís dels Ecrins no és ni tant alt ni tant espectacular com el seu "rival" Montblanc, però us soprendrà la qualitat d'alguns dels seus itineraris. Seguiu-nos!

Curs destinat a optimitzar el rendiment en els raids d'aventura.

El P.N. de la Serra del Cadí és tot un món de possibilitats per l'escalada en roca, les canals, el senderisme o les travesses. Consulteu-nos!

La Travessa dels Carros de Foc és una excelent proposta per a conèixer El PN d'Aigüestortes. Deixa que t'acompanyem!

Escalades i excursions al Pedraforca, una de les muntanyes més emblemàtiques de Catalunya, per a gaudir del seu patrimoni natural i cultural.

Roca excel·lent i escalada molt agradable amb bones vistes sobre el Monestir de Montserrat. Imprescindible!! Material i assegurança inclosos.

Vols escalar més i millor? Entrenaments personalitzats per a tots els nivells. Consulta'ns!

Vols convertir-te en tècnic d'esport en escalada, muntanya mitjana o alta muntanya? T'ajudarem a preparar-te. Consulta'ns!!

Pàgines

Subscriure a RSS - Escalada

Agència Catalana de Turisme

Touristlink Certification Badge
Berghaus Leki Ocùn OspreyClifbar