El P.N. de la Serra del Cadí és tot un món de possibilitats per l'escalada en roca, les canals, el senderisme o les travesses. Consulteu-nos!

La Travessa dels Carros de Foc és una excelent proposta per a conèixer El PN d'Aigüestortes. Deixa que t'acompanyem!

A les muntanyes de Montserrat podrem trobar una enrme varietat de comunitats naturals. Així, trobem obagues denses que recorden les selves tropicals, zones que han patit incendis forestals, matollars naturals o producte d'una forta antropització, roques nues, etc,... Cadascuna d'aquestes comunitats presenta unes característiques molt diferents, tant a nivell de riquesa d'espècies vegetals com d'animals que hi viuen. Les jornades que es proposen pretenen acostar el visitant a la fauna i la flora de la serralada, i inclou tallers realitzats en aules i activitats a l'exterior.

Vols escalar més i millor? Entrenaments personalitzats per a tots els nivells. Consulta'ns!

Vols convertir-te en tècnic d'esport en escalada, muntanya mitjana o alta muntanya? T'ajudarem a preparar-te. Consulta'ns!!

Curs destinat a conèixer les tècniques bàsiques d'auto-rescat en vies llargues. Senzills trucs que ens faran millors escaladors. Material i assegurança inclosos.

Guies de Muntanya de Montserrat t'ofereix la possibilitat de descobrir aquesta muntanya fantàstica de la mà de guies professionals i especialitzats. Contacteu-nos!

Apren a Montserrat els fonaments bàsics de l'escalada esportiva. Grups reduïts i tot el material i l'assegurança incloses.  Informa't!!

Apren les técniques bàsiques de progressió en cordada en vies equipades a Montserrat. Grups reduïts i tot el material i assegurança inclosos. Informa't!!

 

Curs de Vies Ferrades avançat per aprendre les tècniques  progressió, seguretat i ràpels i . Grups reduïts. Tot el material i assegurança inclosos. Informeu-vos!!

Pàgines

Subscriure a RSS - Cursos

Agència Catalana de Turisme

Touristlink Certification Badge
Berghaus Leki Ocùn OspreyClifbar