Ascendir als cims per les arestes i crestes amb seguretat és molt temptador. A GdM us guiarem per les més atractives del Pirineu: Salenques, Bisiberris, etc.

Amb aquesta us proposem una altra activitat de les que només es poden fer a l'hivern, aprendre a escalar en gel:

Objectius

Amb aquesta proposta volem donar-vos la oportunitat de provar aquesta modalitat de l'alpinisme al Massís del Pedraforca. Escalarem els torrents glaçats que baixen de la cara nord de la muntanya i que formen curts ressalts més o menys verticals.

Per a fer aquest bateig d'escalada en gel nosaltres us deixarem tot el material tècnic individual i col·lectiu.

Us presentem una proposta d'activitat destinada a tots aquells amants de l'esquí que, amb un nivell mínim a pistes, volen anar més enllà i experimentar el que significa pujar i baixar per pendents de neu fora de les aglomeracions de les estacions d'esquí amb autonimia i amb la màxima seguretat.

Objectiu:

  • Conèixer l’esqui de muntanya i saber moure's en seguretat en terreny nevat.

Pràctica 

L’objectiu del curs és proveir l’alumne amb les eines i els coneixements necesaris per moure’s amb seguretat en terreny d’allaus.

Andorra, "el pais dels Pirineus", te 65 cims de més de 2.500 metres i és un destí perfecte per a fer-hi esquí de muntanya, raquetes de neu i alpinisme. Demaneu informació!

El massís dels Ecrins no és ni tant alt ni tant espectacular com el seu "rival" Montblanc, però us soprendrà la qualitat d'alguns dels seus itineraris. Seguiu-nos!

El P.N. de la Serra del Cadí és tot un món de possibilitats per l'escalada en roca, les canals, el senderisme o les travesses. Consulteu-nos!

La Travessa dels Carros de Foc és una excelent proposta per a conèixer El PN d'Aigüestortes. Deixa que t'acompanyem!

Escalades i excursions al Pedraforca, una de les muntanyes més emblemàtiques de Catalunya, per a gaudir del seu patrimoni natural i cultural.

Vols convertir-te en tècnic d'esport en escalada, muntanya mitjana o alta muntanya? T'ajudarem a preparar-te. Consulta'ns!!

Pàgines

Subscriure a RSS - Alpinisme

Agència Catalana de Turisme

Touristlink Certification Badge
Berghaus Leki Ocùn OspreyClifbar