Dur itinerari de jornada completa plena de bellesa i espiritualitat que recorre l'emplaçament de les tretze ermites de la Muntanya de Montserrat. En cas d'iniciar el recorregut abans de les deu del matí (hora del primer funicular), cal afegir mitja hora més al temps total i 185 metres més de desnivell positiu.

A les muntanyes de Montserrat podrem trobar una enrme varietat de comunitats naturals. Així, trobem obagues denses que recorden les selves tropicals, zones que han patit incendis forestals, matollars naturals o producte d'una forta antropització, roques nues, etc,... Cadascuna d'aquestes comunitats presenta unes característiques molt diferents, tant a nivell de riquesa d'espècies vegetals com d'animals que hi viuen. Les jornades que es proposen pretenen acostar el visitant a la fauna i la flora de la serralada, i inclou tallers realitzats en aules i activitats a l'exterior.

La Travessa Integral de Montserrat no és una excursió trivial ni evident però és assimilable per a qualsevol persona amb una forma física normal. T'hi portem!!

Guies de Muntanya de Montserrat t'ofereix la possibilitat de descobrir aquesta muntanya fantàstica de la mà de guies professionals i especialitzats. Contacteu-nos!

Excursió d'un dia sencer que arriba al punt més alt del Massís de Montserrat: Sant Jeroni, a 1.236 mts. sobre el nivell del mar, Excel·lent mirador del massís i de part de Catalunya fins als Pirineus. Informeu-vos!!

Descobreix per què Montserrat és un Espai Natural Sagrat. Història, espiritualitat, cultura i natura en una passejada de poc més de 2 hores. Apte per a tothom.

Curs d'orientació amb mapa i brúixola a Montserrat. Apren els fonaments bàsics de la lectura de mapa i brúixola. Tot el material i assegurança inclòs.

Uns dies a Montserrat per conèixer tots les seus racons i els seus secrets. Història, cultura, natura per a particulars i escoles!

Subscriure a RSS - Activitats per a centres educatius

Agència Catalana de Turisme

Touristlink Certification Badge
Berghaus Leki Ocùn OspreyClifbar