Una de les travesses d'esquí de muntanya més clássiques, més boniques i més cómodes dels Alps, que satisfà a esquiadors novells i experimentats

Descripció

La travessa

La travessa amb esquís de muntanya de la Silvretta està considerada una de les rutes més boniques dels Alps. Tot i que és la més assequible de totes les clàssiques, perfecte doncs si ets un esquiador de muntanya no iniciat en aquest tipus d’aventures, ofereix moltes alternatives per a satisfer fins i tot als esquiadors més avesats. A aquest fet hi hem de sumar la bellesa del paisatge i la qualitat i comoditat dels refugis que trobem al llarg del recorregut.

Qualsevol esquiador que tingui un nivell físic i tècnic mig pot assumir el repte de la Silvretta. De fet, al llarg de les etapes no trobem ni passos ni colls intimidadors i al final de cada etapa "només" acumulem uns 1.000 metres de desnivell. Tot i això el massís de Silvretta dóna per a molt més i sempre ofereix alternatives atractives per a suar la samarreta de valent. Sigui com sigui totes les etapes acaben sempre en un refugi d'allò més espaiós i confortable, tot un luxe que no fa sinó millorar la nota final de la travessa.

El massís

El massís de Silvretta o Silvrettagruppe està compartit per Àustria (estats de Tirol i Vorarlberg) i Suïssa (cantó de Grisons). Les seves muntanyes no son molt altes, tot i que superen els 3.000 metres d’altitud, però tenen un número important de glaceres, totes elles bastant segures perquè son més aviat petites, de pendents suaus i sense gaires esquerdes.

La proposta

Des de Guies de Muntanya de Montserrat et proposem fer la ruta a l'abril. En aquesta època normalment hi ha moltíssima neu, els dies son prou llargs i les temperatures són suaus i agradables. Aquestes condicions i una ràtio de sis clients per guia son les millors garanties d’èxit d’aquesta aventura.

Primer dia: Trobada a Galtür

Segon dia: Galtür - Heidelberg

Tercer dia: Heidelberg - Jamtal

Quart dia: Jamtal - Jamtal

Cinquè dia: Jamtal - Weisbadener

Sisè dia: Weisbadener - Silveretta

Setè dia: Silveretta - Galtür

Vuitè dia: Retorn

Si necessites més informació o estàs buscant una proposta diferent, no ho dubtis, posa't en contacte amb nosaltres mitjançant el formulari que hi ha en aquesta mateixa pàgina i explica'ns el que vols. Si prefereixes contactar amb nosaltres per algun altre canal aquí tens tota la informació de contacte.

Travessa del massís de Silvretta amb esquís de muntanya

Inscripció

Proposta
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per evitar enviaments automatitzats de correu brossa. Disculpa les molèsties.
Afiliat Agència Catalana de Turisme
Any del Turisme Cultural 2019
Touristlink Certification Badge