Andorra, "el pais dels Pirineus"

Descripció

Andorra de blanc

Amb poc menys de 470 quilòmetres quadrats, Andorra és un dels països més petits del món. Ubicat al Pirineu Oriental, te 65 cims de més de 2.500 metres d'altitud i el seu pic més alt és el Comapedrosa, amb 2.945 metres. Així doncs el seu eslògan turístic "Andorra, el país dels Pirineus" no falta a la veritat: a Andorra tot son muntanyes i valls. A l'hivern la neu no sol faltar a Andorra des de Nadal fins a finals d'abril i "el país dels Pirineus" es converteix en un destí perfecte per a fer-hi esquí de muntanya, raquetes de neu i alpinisme. Fins i tot quan el temps no acompanya als pics més alts trobarem alternatives per gaudir de l'element blanc amb seguretat. I tot això molt ben comunicat per avió i tren, amb diversos aeroports i estacions internacionals en un radi de 200 quilòmetres, i per carretera.

A Andorra l'oferta d'allotjament és molt àmplia i variada i això us permetrà trobar sempre una solució ajustada a les vostres necessitats i preferències.

Propostes

Les propostes d'excursions amb raquetes de neu o esquí de muntanya que us fem des de Guies de Muntanya de Montserrat us permetran conèixer les valls i els cims principals d'Andorra. Son excursions de mitja jornada, amb dificultats fàcils o moderades i desnivells que van dels 900 als 1.100 metres, que pot realitzar gairebé qualsevol persona que tingui una condició física i un nivell d'esquí de muntana intermedis. La resta del dia es pot dedicar a fer pràctiques de tècniques de rescat amb ARVA, pala i sonda, a fer algun altre cim de la zona o, per què no, a descansar. En qualsevol cas les propostes podran patir canvis d'última hora si així ho aconsellen la climatologia o les condicions de neu a la muntanya.

Si esteu buscant quelcom diferent, no ho dubteu, poseu-vos en contacte amb nosaltres mitjançant el formulari que hi ha en aquesta mateixa pàgina i segur que podrem organitzar just el que voleu. Si preferiu contactar amb nosaltres per algun altre canal aquí teniu tota la informació de contacte que us fa falta.

Punt de trobada

El punt de trobada és Andorra la Vella, la capital del país, on hi podeu arribar a mitja tarda pel vostre compte o amb l'ajuda de Guies de Muntanya de Montserrat. Abans del sopar el guia us farà una presentació del programa escollit per donar-vos tots els detalls que siguin necessaris (activitats, horaris, normes de seguretat o qualsevol altra informació que necessiteu).

Catapedrís i Pic d'Arcalís

Catapedrís, 2.806 metres. Pic d'Arcalís 2.776 metres. Desnivell +/- 800 metres.

A la capçalera de la Valira del Nord hi trobem tot un seguit de pics molt interessants. En aquesta ocasió ens decantem pel Cataperdís i el Pic d'Arcalís. Tot i que l'objectiu és ascendir dos cims, aquesta és una jornada que pot ser considerada poc exigent físicament perquè el desnivell és curt i transcorre sempre a prop de l'estació d'esquí de Vallnord. En qualsevol cas és una excursió perfecta per a conèixer la zona nord d'Andorra.

Pic de la Font Blanca

Pic de la Font Blanca, 2.904 metres. Desnivell +/- 1.050 metres.

Al nord del país, fent frontera amb l'Arieja (França) hi trobem el Pic de la Font Blanca. Aquesta és una de les ascensions més clàssiques del país i potser de tots els Pirineus orientals. És visita obligada per als practivants de l'esquí de muntanya que passen per Andorra.

Pic de la Serrera

Pic de la Serrera, 2.912 metres. Desnivell +/- 1.060 metres.

El Pic de la Serrera es troba entre la Valira del Nord i la Valira d'Orient i això fa que les vistes des del cim arribin a gairebé tots els racons d'Andorra. És un altre cim clàssic, molt concorregut per durant els caps de setmana pels practicants d'esquí de muntanya.

Pic de la Cabaneta

Pic de la Cabaneta, 2847 metres. Desnivell +/- 1.030 metres.

El pic de la Cabaneta es troba a la capçalera de la Vall d'Incles, a la zona més oriental d'Andorra. L'excursió es fantàstica, no només per l'entorn sinó també perquè aquest pic sol tenir unes condicions de neu perfectes. Condicions que ens permetran gaudir d'allò més del descens per les seves pales amb pendents moderats però sostinguts.

Preu: 250€/dia. Consulteu-nos les condicions.

Andorra, un destí perfecte per a fer esquí de muntanya
Esquí de muntanya a Andorra

Inscripció

Proposta
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per evitar enviaments automatitzats de correu brossa. Disculpa les molèsties.
Afiliat Agència Catalana de Turisme
Any del Turisme Cultural 2019
Touristlink Certification Badge