Photohike Agulles

Descripció

Aquesta és una activitat promocional gratuïta oberta a persones aficionades a la fotografia que vulguin fer una excursió matinal per a conèixer la regió d'Agulles a Montserrat de la mà d'un guia de muntanya. Tots els participants accediran a un concurs fotogràfic amb un únic premi d'una motxilla Berghaus de 30 litres gentilesa de Viper.Condicions per a participar al PhotohikeLes úniques condicions que han de complir els participants per anar al Photohike i accedir al concurs són:

 1. Ser major d'edat o participar acompanyat d'una persona major d'edat.
 2. Tenir una condició física suficient per a poder realitzar l'excursió i atendre sempre les indicacions del guia de muntanya.
 3. Cedir a Guies de Muntanya de Montserrat almenys una de les fotografies que hagin realitzat durant l'activitat.

Tot i que el Photohike és una activitat promocional gratuïta els participants es comprometen a respectar les Normes generals de contractació amb Guies de Muntanya de Montserrat, especialment el segon punt:Quan un client o un grup contracta una determinada activitat, aquest es compromet a seguir en tot moment les indicacions del guia, que tindrà la responsabilitat de garantir la seguretat del grup. El guia té també la obligació d’informar prèviament a l’activiat, dels riscos per la salut i físics que aquesta pot comportar per al client. El simple fet de participar al Photohike significa haver llegit i entès les Normes generals de contractació amb Guies de Muntanya de Montserrat.Detalls de l'excursió

 • Dia i hora de trobada: Diumenge 9 de febrer de 2014 a les 8:30*.
 • Punt de trobada: Aparcament del coll de Can Maçana, a la cruïlla de les carreteres B-1100, B-1101 i B-1103.
 • Itinerari: Aparcament de Can Maçana (715 m) - Coll de Guirló (802 m) - La Portella (882 m) - Refugi Vicenç Barbé (890 m) - Miranda de les Agulles (911 m). Es tracta d'un camí ample fins al Coll de Guirló i d'un sender fins al final. Per a entrar a la regió d'Agulles cal passar la Portella, una canal curta on s'han de posar les mans. Del refugi a la Miranda és un moment per un tros emboscat. Val la pena arribar-hi perquè la Miranda és un mirador natural de tota la regió d'Agulles. Total, una caminada de poc més d'una hora (sense comptar parades). La tornada es realitzarà seguint el mateix camí **.
 • Material necessari: El propi per a una excursió per muntanya senzilla (motxilla, calçat esportiu o de mitja muntanya i roba adequada per a l'època de l'any i piscolabis).

Durant el trajecte es passarà pel refugi Vicenç Barbé on s'hi pot fer un cafè. Durant tot el recorregut no hi ha cap font, per tant, és aconsellable dur una cantimplora amb d'aigua.*Els motius per a sortir d'hora son dos. El primer és que durant l'anada el recorregut és d'oest a est, és a dir amb el sol de cara i Montserrat al davant, cosa que pot donar contrallums interessants. El segon és per a poder ser de tornada a Can Maçana cap a les 14:00 com a molt tard.**Hi ha la possibilitat de tornar pel coll d'Agulles o pel coll de Port, però aquest ja és un recorregut més exigent físicament. Serà el guia qui, en tot moment, decidirà sobre qualsevol contratemps que pugi sorgir durant l'excursió o suggeriment que pugin fer els participants.Bases del concurs

 1. La fotografia o fotografies cedides han de ser representatives de l'excursionisme o del paisatge del massís de Montserrat.
 2. La fotografia o fotografies s'hauran d'entregar per correu electrònic a info@gdm.cat abans de les 21:00 hores del dia 16 de febrer.
 3. Totes les fotografies cedides seran publicades en un àlbum fotogràfic dedicat al Photohike, a la secció d'àlbums fotogràfics del web de Guies de Muntanya de Montserrat. Qualsevol visitant a l'àlbum del Photohike que tingui usuari de Facebook o de Google + podrà "votar" les fotografies que més li agradin (fent una "M'agrada" i/o un "Recomana").
 4. L'autor de la fotografia que aconsegueixi més "vots" durant el mes següent a la publicació de l'àlbum guanyarà el concurs.
 5. El premi del concurs és una motxilla Berghaus similar al model Remote II 30 Day Sack i el guanyador la podrà recollir a la botiga Travessa, al carrer Galileu número 64 de Barcelona.

Més informacióPer a més informació contactar amb Guies de Muntanya de Montserrat mitjançant qualsevol dels canals disponibles.

Autor

Guies de Muntanya de Montserrat
Facebook, Google +, Twitter, Pinterest

Regió

Agulles
Afiliat Agència Catalana de Turisme
Any del Turisme Cultural 2019
Touristlink Certification Badge