Els cursos que organitza i gestiona la Companyia de Guies de Muntanya de Montserrat van destinats a totes aquelles persones i col·lectius interessats a millorar el seu coneixement de la muntanya. Els cursos son impartits per professors i guies especialistes en les diferents activitats: excursionisme, biologia, geologia, escalada, ferrades i canals equipades.

Busca el teu curs per activitat. Gairebé tots els cursos es poden adaptar, només cal que ens indiquis les teves necessitats en el formulari d'inscripció, i fins i tot podem organitzar cursos a mida, només cal que ens ho indiquis amb el formulari Vull un curs a mida.

La formació continuada és una altra opció que ofeirm als nostres visitants. Tant si vols aprendre l'escalada esportiva, la via llarga, l'alpinisme o l'esquí de muntanya de forma progressiva i no només amb un cap de setmana, t'oferim una serie de sortides repartides al llarg de la temporada, on a part de conèixer gent amb els teus mateixos interessos i motivacions, et permetrà conèixer tot un ventall de sectors on després podras anar-hi amb seguretat i autonomia amb els teus amics.

 

Touristlink Certification Badge
Berghaus Leki Ocùn OspreyClifbar