Totes les Ermites de Montserrat

Ermita de Santa Caterina
Ermita de Montserrat
Des de Sant Jeroni
Ermita de Montserrat
Mapa de les Ermites
Ermita de Montserrat

Fitxa tècnica

Dificultat: Mitjana - Difícil
Price: Consulteu-nos.
Comentaris: Longitud: més d'11 km. Horari: sis hores sense aturades. Grups màxim de 12 pax.

Descripció

Dur itinerari de jornada completa que recorre l'emplaçament de les tretze ermites de la Muntanya de Montserrat. En cas d'iniciar el recorregut abans de les deu del matí (hora del primer funicular), cal afegir mitja hora més al temps total i 185 metres més de desnivell positiu.

Malgrat que l'ermita de Sant Dimes ni la de Sant Jaume són accessibles, el recorregut és exigent i equiparable al gran clàssic del senderisme a Montserrat, la travessa W-E del massís, tot i tenir unes característiques totalment diferents.

Aquesta proposta fa començar la caminada per Tebaida en direcció a Sant Jeroni, la més allunyada de totes i la que en el seu moment era reservada als ermitans més joves i novells, donada la duresa i aïllament de la seva ubicació. Es retorna pel fàcil camí nou de Sant Jeroni per acabar pujant per les Escales de Jacob, i passar per les ermites de Tebes ja de camí a l'estació superior del Funicular de Sant Joan.

La qualificació de difícil prové de la longitud i durada de l'activitat. A les sis hores calculades cal afegir dues hores més com a mínim per les aturades i la personalitzada història de cada ermita que mereix ser explicada.

Potser també t'interessa...

Mapa topogràfic

Curs de tècniques bàsiques d'orientació

Excursionisme i Orientació

Curs d'orientació amb mapa i brúixola a Montserrat. Apren els fonaments bàsics de la lectura de mapes amb l'ajut d'instruments com ara la brúixola i l'altímetre. Tot el material i assegurança incloses.

50€
Seguir llegint
Sant Joan

Excursió per les ermites de Tebes a Montserrat

Excursionisme i Orientació

Descobreix per què Montserrat és un Espai Natural Sagrat. Història, espiritualitat, cultura i natura en una passejada de poc més de 2 hores. Apte per a tothom.

12€, Nens 50%
Seguir llegint
Sant Jeroni

Pujada a Sant Jeroni acompanyat d'un geòleg.

Excursionisme i Orientació

Excursió d'un dia sencer que arriba al punt més alt del Massís de Montserrat: Sant Jeroni, a 1.236 mts. sobre el nivell del mar, Excel·lent mirador del massís i de part de Catalunya fins als Pirineus. Informeu-vos!!

18€
Seguir llegint
Les escales del Pas dels Francesos o de l'Estret de Gibraltar,  regió de la Tebaida, Montserrat

Ermites de la Tebaida

Excursionisme i Orientació

Complet recorregut que segueix part de l'itinerari que els pelegrins feien durant segles per aconseguir les indulgències.

A partir de 12,5€
Seguir llegint
Touristlink Certification Badge
Berghaus Leki Ocùn OspreyClifbar