Escalades al vessant sud

Escalada al vessant sud de Montserrat
Escalada a Montserrat
Escalada a Montserrat

Fitxa tècnica

Dificultat: Depèn de la opció escollida
Número de dies: 1
Preu: 1 persona 180€ 2 persones 200€
  • divendres, 22 desembre, 2017 - 10:15

Descripció

El vessant sud de Montserrat es caracteritza per la qualitat immillorable de la seva roca, un conglomerat excel·lent, i pel gran nombre de sectors amb vies equipades.

Les vies d'aquests sectors son una bona opció per a conèixer l'estil d'escalada montserratí o com a pas previ a les grans parets del vessant nord, autèntic terreny d'aventura, amb vies més llargues i menys equipades.

La nostra proposta us portarà al Serrat dels Pollegons, a la zona de la Vinya Nova. Una opció molt recomanable és la paret est de la Roca de la Palleta, amb vies molt interessants, clars exemples d'escalada vertical i contínua en un conglomerat excel·lent, potser el millor de tot el vessant sud de la muntanya. Una altra opció, ben a prop, és l'Agulla del Pollegó Est, amb itineraris de qualitat i equipament variable que recorren les seves fisures, els seus esperons i les seves plaques tant característiques. Sigui quina sigui la via o les vies que escollim estem segurs que quedareu tant satisfets que voldreu tornar-hi.

 

Potser també t'interessa...

Paret de l'Aeri, Barcelona

Paret de l'Aeri i Serrat del Moro

Escalada

Escala una de les parets més impressionants i extenses del massís. Requisits mínims: escalar V+ grau de segon de cordada. Contacteu-nos!

Des de 200€
Seguir llegint
Escalada Barcelona

Paret dels Diables

Escalada

Escala per espectaculars sostres, desploms, fissures i plaques. Ràtio màxima: 2 clients per guia. Requisits mínims: escalar 6a en vies esportives. Truca'ns!

1 persona des de 200€ 2 persones des de 125€
Seguir llegint
Cavall Bernat, Montserrat, Barcelona, Catalonia

Cavall Bernat

Escalada

Escala l'agulla més gran, esvelta i emblemàtica de Montserrat. Ràtio màxima: 2 clients per guia. Requisits mínims: escalar V grau de segon de cordada

Des de 160€
Seguir llegint
Regió d'Agulles, Montserrat, Barcelona

Arestes Brucs a la regió d'Agulles

Escalada

Escala i descobreix la regió més laberíntica de Montserrat. Ràtio màxima: 2 clients per guia. Requisits mínims: escalar IV grau de segon de cordada

175€ (1 persona), 200€ (dues persones)
Seguir llegint
Touristlink Certification Badge
Berghaus Leki Ocùn OspreyClifbar